seven

På gång

Se fler nyheter

Alla våra

Kategorier

Var trivs du bäst?

Mia Dahlbom

Ledamot

Publicerad: 27 augusti 2021

Var trivs du bäst? Jag trivs bäst att starta dagen tidigt på morgonen när solen vaknar och jag tillsammans med den, med en kopp te i min hand och dofterna av en ny dag på vår terrass efter ett yogapass. Eller i motionsspåret där lungorna fylls med ny energi och jag känner att varje del av mig väcks till liv. Idag är en sådan dag.

Mia Dahlbom heter jag. Jag är gift med Daniel och har två barn, Elton på 10 år och Theo som är tre år yngre. Jag älskar hummersoppa och vill avnjuta den i en genomtänkt interiör eller exteriör med ett gott sällskap.

Jag sitter som ledamot i styrelsen för Kristianstads Väst. Jag älskar utveckling, kreativa miljöer och positiv framåtanda. I Kristianstad Väst fokuserar jag på att bidra till att vi utvecklas och att vi gör det som ETT Kristianstad. Kristianstad är mer än innerstan, vi är mer än de yttre delarna, vi är alla i samma båt och vi vill framåt. Den bästa vägen är tillsammans.

Jag jobbar som inredningsarkitekt, stylist och butikskommunikatör och driver De3 interiör tillsammans med Johan Reinholdsson som startade företaget för 15 år sedan. På jobbet har vi en bra dialog Johan och jag tillsammans med resten av vårt team. Johan är positiv, lösningsorienterad och kompetent och har också lång erfarenhet, gillar att bygga. Jag är kreativ, positiv, kompetent och utbildad på både universitet och högskola inom inredning med flertalet år i ett internationellt företag och i eget bolag inom just inredning. Vi skissar fram lösningar, tar fram inredningskoncept och göra dem till verklighet för kunden. Benny är vår sociala och kunnige inredningssäljare, har många år i inredningsbranschen och är expert på ergonomi. André är snabb, noggrann och serviceminded montör som levererar, sätter upp och servar kunden. Peter är serviceminded, montör, planerande och håller i olika trådar för att kunden ska få det bästa resultatet. Vi finns för våra kunder i vått och torrt med kompetens och ett unikt helhetstänk.

De3 interiör har riktat sig mest till företag och sålt mycket kontorsmöbler. När jag kom in så har vi tillsammans fokuserat på att utveckla De3 till vad vi vill att det nya De3 ska vara. Vi har analyserat hur vi jobbar, vad vi levererar i både hårda och mjuka värden och vart vi vill. Vi skapar våra kunders projekt med glädje, passion och engagemang. Vi riktar oss både till företag och till privatpersoner. Vi skapar trivsel. För att nämna några kunder och projekt är C4 shopping ett exempel där vi bland annat skapade miljöer i det offentliga rummet. Sparbanken Skåne är en annan återkommande kund, Sparbanken Göinge, Länsförsäkringar i Kristianstad och Hässleholm, Maxi Kristianstad, Åhus Seaside, Hotell Grand, Kulturen i Lund, Temahallen, Kristianstadsbladet, Salong Tova, privatkunder med både om- och nybyggnationer i inomhus- och utomhusmiljöer. Hur ser den inredningsmiljö ut där du befinner dig? Trivs du? Imorgon startar jag min dag i motionsspåret, fyller lungorna med ny energi och presenterar sedan för min kund hur de skulle kunna få ut den bästa inredningsmiljön och arbetsmiljön utifrån sin verksamhet och sedan göra det till verklighet.

Trivs du i dina lokaler?

Ha en riktigt fin start på hösten!

Mia Dahlbom
De3 interiör

Öppet hus

...

Läs mer

Nyfiken på Kristianstad

Klicka på bilden för att läsa!...

Läs mer

Välkommen på nätverksträff

Anmäl dig! Var: på restaurang SALT (Stridsvagnsvägen 16) När: 22 Maj 07:30 – 09:00 Vi lottar ut en affärslunch för två och en ¼ ...

Läs mer