seven

På gång

Se fler nyheter

Alla våra

Kategorier

Tankar från föreningens revisor

Sven Eriksson

Revisor

Publicerad: 26 augusti 2022

Mitt namn är Sven Isaksson och jag är revisor i Handelsföreningen Kristianstad Väst. Jag jobbar sedan många år som auktoriserad revisor på Grant Thorntons Kristianstadkontor där vi är ca 50 anställda.

Grant Thornton är en fullservicebyrå inom revisionsbranschen med stort fokus på ägarledda företag. Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv i Kristianstad och detta gör vi genom att stötta entreprenörer i olika utmanande och spännande faser! Vårt arbete innebär allt inom revision, redovisning, skatt och rådgivning gällande detta.

För 3 år sedan fick jag äran att bli revisor i Handelsföreningen Kristianstad Väst. Frågan kom då min kollega skulle gå i pension som varit med sedan starten i föreningen och självklart tackade jag ja till detta. Föreningen hade då efter några trevande år precis börjat få fart på verksamheten och medlemsantalet ökade stadigt. Utvecklingen i området hade påbörjats och idag ser vi hur långt man kommit med helt nya handelsområden.

Föreningens arbete och engagemang är en stor del till att detta kunnat bli verklighet inte minst genom det samarbete som skapas med flertalet aktiviteter för att locka både människor och företag till området.

En milstolpe för föreningen har länge varit att komma upp till 100 medlemmar vilket man nu är ganska nära. Fördelarna med detta är att föreningen då blir en väldigt stark aktör och kan vara med och påverka det lokala näringslivet.

Det ska bli väldigt spännande att se vad påbörjade samarbeten med andra handelsföreningar i Kristianstad kan leda till och min uppfattning är att detta samarbete är väldigt viktigt för hela Kristianstadsutveckling.

Hösten närmar sig med stormsteg även om vädret fortfarande är riktigt varmt och skönt. Ser fram emot att krypa ner i soffan och se en riktigt bra fotbollsmatch eller spela padel i en av alla de hallar som nu finns i Kristianstad! Jag önskar er alla en riktigt skön höst!

Mvh Sven Isaksson

Öppet hus

...

Läs mer

Nyfiken på Kristianstad

Klicka på bilden för att läsa!...

Läs mer

Välkommen på nätverksträff

Anmäl dig! Var: på restaurang SALT (Stridsvagnsvägen 16) När: 22 Maj 07:30 – 09:00 Vi lottar ut en affärslunch för två och en ¼ ...

Läs mer