seven

På gång

Se fler nyheter

Alla våra

Kategorier

Nyfiken på.. INSE

Publicerad: 2 maj 2023

Företaget

INSE erbjuder tjänster inom affärs,- organisations- och ledarutveckling. Det sker genom företagsanpassade insatser, oftast på plats hos företaget, och utbildningar, både skräddarsydda och i färdiga paketlösningar. Jag heter Ylva Schnorrenberger och driver INSE Organisations- & ledningsutveckling sedan 2012.

Vad kan man förvänta sig från företaget

Många som hör av sig har kanske hamnat i en situation som på något sätt innebär en låsning. Det kan handla om att man inte lycka nå uppsatt mål, att man har svår att sätt mål, svårigheter att få medarbetarna att gå i den riktning man önskar, svårt att hitta de egna nycklarna i sitt ledarskap eller något annat som kan under- lättas med stöd utifrån. När jag kommer in i en verksamhet, oavsett anledning, är fokus alltid på förflyttning, eller kanske är utveckling ett bättre ord. Man befinner sig i ett läge och behöver ta sig till ett annat. Det kan vara utmanande och svårt, men belöningen är ofta värd insatsen. Det bästa är när vi tillsammans jobbar förebyggande, utvecklar för framtiden och skapar plattformar som stärker.

Det bästa med det jag gör

Att se resultaten hos de jag jobbar med. Att få vara med på alla dessa olika verksamheters och individers resor. För varje nytt företag och för varje ny person jag jobbar med, lär jag mig något nytt, och jag tröttnar aldrig. Den inblick jag har fått i alla olika branscher och verksamheter, det är kunskap ingen kan ta ifrån mig. Jag brukar säga att jag har världens roligaste jobb, och så länge jag tycker det så kommer jag att fortsätta.

Om samarbetet med Kristianstad Väst och framtidssynen

Kristianstad Väst är ju en stor och väsentlig del av näringslivet i Kristianstad. Här finns en enorm bredd att ta del av. Allt från att hitta bra samarbeten, att sälja, att köpa, att producera och mycket mycket mer. För egen del tycker jag att vi i Kristianstad Väst har massor kvar att göra som förening, vilket jag tycker är positivt. Den samlade styrkan i den här föreningens medlemsföretag kan bidra till stora saker för både närregionen och kommunen i stort.

Ylva Schnorrenberger
INSE Organisations- & ledningsutveckling AB

Öppet hus

...

Läs mer

Nyfiken på Kristianstad

Klicka på bilden för att läsa!...

Läs mer

Välkommen på nätverksträff

Anmäl dig! Var: på restaurang SALT (Stridsvagnsvägen 16) När: 22 Maj 07:30 – 09:00 Vi lottar ut en affärslunch för två och en ¼ ...

Läs mer