" width="2000" height="1200" alt="seven">

På gång

Se fler nyheter

Alla våra

Kategorier

POWER Kristianstad

Publicerad: 2 februari 2024

Höstmys med levande ljus, gofika och en tänd brasa. Det finns flera
ljuspunkter vilka vi fokuserar på framöver.

I veckan träffade jag  Martin på Ramirent, lokal uthyrare utav maskiner. Jag fick en rundvandring i deras nya Fantastiska bygge på Ängamöllan. Vi önskar dom Välkomna och Lycka till inför flytten och nyöppningen.

Jag träffade också Mattias på Power. Nej det är inget Gym utan en elektronikkedja som har öppnat i ”gamla” Media Marks lokaler. Power hälsas välkomna till Kristianstad.

Vi firar: Chokladens dag den 11 november och glöm inte bort Fars Dag den 12 November. Besök gärna våra hantverks- bagare i Kristianstad. Köp en tårta med mycket choklad eller något annat gott. Allt Bakas med gedigna råvaror och äkta kärlek.

I november har Stora Coop i samarbete med Jumpyard och KDFF ett event på Härlöv. Kristianstad City har långlördag denna helgen. Väl värt ett besök. Prata vackert om Kristianstad, spendera pengarna hemma, så skapar vi fler möjligheter för vår fina stad att blomstra.

Till Dig företagare som vill vara med och annonsera i våra två sista nummer, Black Friday och Julnummret. Återkoppla snarast och Tänk på att Vi har begränsat antal sidor.

Vid knapparna
Uffe Lindau
Kristianstad Väst

Öppet hus

...

Läs mer

Nyfiken på Kristianstad

Klicka på bilden för att läsa!...

Läs mer

Välkommen på nätverksträff

Anmäl dig! Var: på restaurang SALT (Stridsvagnsvägen 16) När: 22 Maj 07:30 – 09:00 Vi lottar ut en affärslunch för två och en ¼ ...

Läs mer