" width="2000" height="1200" alt="seven">

På gång

Se fler nyheter

Alla våra

Kategorier

Det är minsann lätt att bli smittad

Andreas Nilsson

Ordförande

Publicerad: 7 maj 2021

Sedan ett drygt år tillbaka har det talats mycket om smittspridning och dess effekter på vårt samhälle. Med rätta. Och med Covid -19 ständigt närvarande är det lätt att glömma att det finns mycket annat som också smittar. Fast på ett positivt sätt. Se till att bli smittad av sådant istället. Och sprid det gärna vidare!

Jag blev smittad häromdagen. Av en kund som kom in i butiken där jag jobbar. Det var en fantastiskt behaglig upplevelse. Ni har säkert upplevt detsamma flera gånger. Det där samtalet som börjar med ett leende och slutar med ett varmt, hjärtligt skratt och ett glatt ”På återseende”. Det behövs egentligen inte mer för att en dag ska bli riktigt bra. Och mitt i allt allvar och alla negativa rapporter är det befriande.

Stannar vi upp och tänker efter lite finns det massor av saker som smittar på ett positivt sätt. Vårsolen är en sådan. Plötsligt känns allt lite ljusare, lite enklare och energinivån höjs liksom kollektivt. Kristianstad Väst hade nyligen årsmöte, och då fick vi förmånen att lyssna till bland andra Christel Jönsson och Elisabet Gunnarsdottir. Det är alldeles omöjligt att inte smittas av den energi och positiva framåtanda som dessa kvinnor så generöst delar med sig av.

Kristianstad Väst har ett fantastiskt år bakom sig. Vi är nu över 70 medlemmar, har en mycket stabil ekonomi, en rad starka samarbetspartners och en bredd och ett engagemang i styrelse och arbetsgrupper som bådar mycket gott för framtiden. Bådar gott gör även det faktum att vi äntligen har lyckats smitta både Kristianstad City, C4 Shopping och kommunen med vår vision för hur vi tillsammans kan lyfta Kristianstad som handels-, företags- och besöksdestination. Mycket arbete återstår naturligtvis, och
vi letar just nu efter en Verksamhetsledare som kan hjälpa oss att ta nästa steg.

Bilagan som du håller i handen är ett sätt för oss att försöka sprida en del av allt det positiva som vi på Kristianstad Väst har att erbjuda. Men det finns såklart mycket mer! Det är i alla fall min förhoppning att den har lyckats inspirera dig tillräckligt mycket för att du ska besöka oss, eller varför inte njuta av konsten i City, djurlivet i Vattenriket, grönskan och köörvarna i Tivoliparken eller en lyxig weekend på något av våra härliga hotell. Och kanske stanna till och fundera på hur du kan smitta någon annan?

Andreas Nilsson
HTH

Ta del av våra ställplatser

Handelsföreningen Kristianstad Väst tar över ställplatserna på Naturum. Från och med måndag 8/7 tar vi över skötseln på ställpla...

Läs mer

Öppet hus

...

Läs mer

Nyfiken på Kristianstad

Klicka på bilden för att läsa!...

Läs mer