seven

På gång

Se fler nyheter

Alla våra

Kategorier

Äntligen Business as usual

Christina “Cina” Leffler

Ledamot

Publicerad: 29 oktober 2021

Den 29:e september släpptes de flesta restriktioner och vi kan äntligen återgå till en mer normal vardag. Så skönt att vi är på rätt väg och att vi kan hälsa med handslag eller ge en kram till någon som är lite utanför den innersta kretsen. Vi kommer så klart fortfarande behöva ta eget ansvar genom att ofta tvätta händerna, sprita och inte skapa onödig trängsel, men visst känns det underbart att allt är på väg att bli precis som vanligt igen?

Så vem är då jag? Jag kallas Cina av dom som känner mig men mitt namn är Christina Leffler, jag är 38 år, bor i Tollarp och är gift med Lars, har två underbara döttrar på sex och åtta år, som håller sina föräldrar fullt sysselsatta. Jag är en riktig livsnjutare och älskar livets goda, att få ha familj och vänner på besök är det bästa som finns när man kan avnjuta en god middag och dricka något gott tillsammans, det är inte bara så att jag gillar att äta utan matlagning är ett stort intresse för mig.

Idag jobbar jag som varuhuschef på Elgiganten Kristianstad. Det var egentligen mitt matintresse som gjorde att jag från början sökte jobb på Elgiganten för ungefär 19 år sedan, med vitvaror kände jag mig som hemma. Jag blev förälskad i företagskulturen, där laget är viktigare än jaget att man tillsammans kan jobba hårt mot samma mål, som en stor familj man har kul tillsammans, stöttar och värnar om varandra. Elgiganten är mer än bara låga priser, det är en fantastisk skola där man utvecklar varandra, lär sig om produkter, säljteknik, fadderskap och ledarskap, hur man bygger en kultur inifrån och ut.

Jag tror ingen gillar hösten lika mycket som jag, inte bara för att det är mysigt att krypa upp i soffan eller framför en brasa, utan för vad det innebär för oss inom handeln, vi går med stormsteg in mot julhandeln med startskottet på Black Friday, den amerikanska högtiden som slog igenom i Sverige 2013 och idag en av de enskilt absolut bästa dagarna inom handeln, en fest som förbereds flera månader i förväg och där man har möjlighet att fynda riktigt fantastiska erbjudande eller helt enkelt bara få känna på handeln när den är som bäst.

Sen två år tillbaka sitter jag med som ledamot i föreningen Kristianstad väst en företagarförening som började som en väldigt liten förening men som nu växer sig starkare i Kristianstad, där vi tillsammans kan prata ihop oss, samarbeta i olika frågor, inom säkerhet, miljö, infrastruktur, evenemang.

Vi har nyligen haft ”Skördefest på Härlöv” som var en riktigt succé och väldigt snart, precis till Black Friday, kommer vi starta med ”Jul på Härlöv” där det kommer vara mycket trevligheter.

Tillsammans i föreningen värnar vi för en bättre handel och mer samarbeten genom att bygga broar för ett mer gemensamt Kristianstad – för handelsstaden Kristianstad där vi tillsammans kan hjälpas åt för den absolut bästa shoppingupplevelsen vare sig det är produkter, mat eller tjänster. Ingen kan göra allt men tillsammans kan vi bli starkare.

Christina Leffler
Elgiganten

Öppet hus

...

Läs mer

Nyfiken på Kristianstad

Klicka på bilden för att läsa!...

Läs mer

Välkommen på nätverksträff

Anmäl dig! Var: på restaurang SALT (Stridsvagnsvägen 16) När: 22 Maj 07:30 – 09:00 Vi lottar ut en affärslunch för två och en ¼ ...

Läs mer