seven

På gång

Se fler nyheter

Alla våra

Kategorier

Vad väljer du?

Ola Ludvigsson

Vice Ordförande Kristianstad Väst

Publicerad: 2 maj 2023

Nu är det vår och gäddan den leker i vikar och vass…då vet jag vad jag helst av allt väljer att göra…

Livet är fullt av val, vissa större än andra. Man väljer vad man vill studera och jobba med. Man väljer var man vill leva och bo samt med vem. Man väljer om man vill ta risker för att nå sina mål eller hellre vara trygg, säker och sätta mål på andra sätt.

Många av våra medlemmar i Kristianstad Väst har valt att göra just det, tagit risker för sina mål, och skapat fantastiskt fina företag i vårt kära Kristianstad där dom inte bara erbjuder sina produkter, tjänster eller sin service utan också skapar möjligheter för människor att få arbete och sysselsättning.

Det är en förmån i denna förening att få jobba med dessa duktiga entreprenörer och väldigt spännande att få en inblick i vad dom gör och hur dom gör det.

För mig som handlare, vilket Kristianstad alltid varit känt för att ha många , så är det en självklarhet att öppna dörrarna varje morgon och släppa in våra kunder i butiken för att lära känna både oss och det vi erbjuder.

Därför vet alla vad vi gör. Många andra företagare har inte den möjligheten vilket gör att dom ofta gör ett storartat och imponerande
jobb fast utan att så många vet och förstår vad och hur.

Jag tänker att dessa företagare måste vara Kristianstads bäst bevarade hemlighet. Därför vill vi ge dom möjligheten att den 13 maj öppna sina dörrar och få visa upp sig och sin verksamhet och kanske samtidigt locka framtidens medarbetare till sina företag.

Passa på att besöka Ängamöllan och Öllsjö industriområde den dagen…..det tänker jag välja att göra. Gäddorna simmar kvar dagen efter med……

Ola Ludvigsson
Mio Kristianstad
Vice Ordförande Kristianstad Väst

Öppet hus

...

Läs mer

Nyfiken på Kristianstad

Klicka på bilden för att läsa!...

Läs mer

Välkommen på nätverksträff

Anmäl dig! Var: på restaurang SALT (Stridsvagnsvägen 16) När: 22 Maj 07:30 – 09:00 Vi lottar ut en affärslunch för två och en ¼ ...

Läs mer