seven

På gång

Se fler nyheter

Alla våra

Kategorier

Tankar från vice ordförande

Ola Ludvigsson

Vice Ordf Kristianstad Väst

Publicerad: 22 juni 2023

Sommartider…..

Sommartid är som att få ett kollektivt solsting! Det är som att solen ställer in sin alarmklocka på snooze och bara njuter av extra sovmorgon.

Alla verkar leva i ett tillstånd av avkoppling och glädje. Det är som att värmen får oss att smälta bort våra bekymmer och bara fokusera på att ha kul.

Sommaren är som att kliva in i en gigantisk karamellbutik av aktiviteter. Det finns en obegränsad mängd saker att göra och upptäcka. Det är som att vara ett barn igen och få hoppa runt på en studsmatta av äventyr. Från stranden till grillfester, glassätande tävlingar till att försöka undvika myggattackerna, sommaren är full av spännande upplevelser och minnesvärda ögonblick.

Och låt oss inte glömma lukterna! Sommarluften är fylld av grilldoft, nyklippt gräs, och den där karakteristiska sommarregnslukten. Det är som att näsan blir bortskämd med en uppfriskande cocktail av dofter som bara gör oss ännu mer upprymda över sommaren.

Man får tid till att njuta av naturen , trädgårdsarbete , jobba i skogen , mysa i stugan eller bara göra det man just idag känner för. Det är som att simma i ett hav av mys och man önskar bara att det aldrig ska ta slut.

Men som alla goda saker har också sommaren ett utgångsdatum. Vi vet att den kommer att ta sin välförtjänta paus och låta hösten ta över scenen. Men tills dess är sommarkänslan som att fånga ett flyktigt ögonblick av lycka och förvandla det till en minnesvärd sommarsaga.

Så låt oss njuta av sommarens glädje och skapa minnen som värmer oss långt efter att solen har satt för säsongen!

Låt oss utforska och upptäcka allt vad vår fantastiska stad har att erbjuda oss alla och ladda batterierna för det som kommer sen.

Ola Ludvigsson
Vice Ordf Kristianstad Väst

Öppet hus

...

Läs mer

Nyfiken på Kristianstad

Klicka på bilden för att läsa!...

Läs mer

Välkommen på nätverksträff

Anmäl dig! Var: på restaurang SALT (Stridsvagnsvägen 16) När: 22 Maj 07:30 – 09:00 Vi lottar ut en affärslunch för två och en ¼ ...

Läs mer