seven

På gång

Se fler nyheter

Alla våra

Kategorier

Nyfiken på… Lack & Verktyg

Lack & Verktyg i Kristianstad AB

Publicerad: 24 maj 2023

Företag: Lack & Verktyg i Kristianstad AB Mitt Namn: Johannes Taube

Position: VD/Ägare

Våran verksamhet: Vi driver försäljning av produkter inom billackering & bilvårdsbranschen. Först och främst gäller det kompletta lackeringsverksamheter och bilvårdscenters. Men våran butik är öppen för alla, företag som privatpersoner. Där vi själva blandar den kulör kunden behöver, om det är för att fylla i ett stenskott på bilen så fixar vi ett lackstift enligt färgkoden på bilen. Vi gör även sprayburkar med rätt kulör för bilen, mc, husbil, husvagn, lastbil osv.

Bilvården har vuxit väldigt mycket senaste åren, vilket också gör att vi har de senaste produkterna inom bilvård, både för konsument och proffs. Vi jobbar med stora varumärken, vilket gör att vi alltid letar efter så miljövänliga produkter som möjligt. Då fler och fler själv tvättar sina bilar, vill vi även ha så miljövänliga produkter som möjligt.

Lite om mig själv: Jag är snart 31 år, har drivit Lack & Verktyg i 3 år.

Fritiden: Umgås med familjen och åker gärna iväg med husvagnen med min sambo Emma och våra 2 barn Saga och Oskar.

Bästa med mitt jobb: Dagarna är så olika då vi har väldigt brett sortiment så kan det vara allt från fixa med en polermaskin , doseringsutrustning för kem eller hjälpa till att fixa rätt kulör till en bil hos någon av våra kunder. Vi är i hela Skåne, samt Blekinge och Småland. Samtidigt som vi är på gång med en ny webbshop.

Tankar om Kristianstad Väst: Tycker det är en väldigt spännande förening , där det känns som det kommer hända väldigt mycket på kort tid. Det är snabba puckar samt att vi medlemmar får större chans att höras och få våra synpunkter framförda.

Öppet hus

...

Läs mer

Nyfiken på Kristianstad

Klicka på bilden för att läsa!...

Läs mer

Välkommen på nätverksträff

Anmäl dig! Var: på restaurang SALT (Stridsvagnsvägen 16) När: 22 Maj 07:30 – 09:00 Vi lottar ut en affärslunch för två och en ¼ ...

Läs mer