seven

På gång

Se fler nyheter

Alla våra

Kategorier

EN tidning, ETT Kristianstad!

Henrik Stedt

Ordförande Kristianstad Väst Företagsförening

Publicerad: 24 maj 2023

I väldigt många år har vi kämpat för ett Kristianstad – en gemensam förening som jobbar tillsammans. Vi började redan 2017 att diskutera med våra kollegor i city om ett Kristianstad och redan då hade vi långt gångna planer över hur det skulle kunna se ut och fungera. Tyvärr gick det i stöpet i sista sekunden.

Men vi har från vår sida träget jobbat vidare mot vårt mål och nu äntligen har vi gemensamt tagit ett stort steg i rätt riktning mot ett utökat samarbete. Allt för att hjälpas åt att dra kunder och nya verksamheter till vår stad. Detta nummer som du nu håller i handen nu är den sista Kristianstad Väst tidningen. Från och med nästa nummer kommer vi göra en tidning ihop! EN tidning, ETT Kristianstad!

Med detta ser jag med stor tillförsikt framåt om vad detta samarbete kan leda till. Jag tänker så mycket större vi blir tillsammans, så mycket mer VI kan åstadkomma tillsammans.

Innan jag avslutar vill jag tacka alla företag och gäster som gjorde Ängamöllandagen till den fantastiska dag som det blev. Solen sken ikapp med alla glada utställare och gäster. Hoppas detta blir ett återkommande event för att visa upp våra duktiga företag och företagare i Kristianstad.

Till sist till alla mammor – jag hoppas ni får en härlig morsdag.

Henrik Stedt Blomsterlandet
Ordförande Kristianstad Väst Företagsförening

Öppet hus

...

Läs mer

Nyfiken på Kristianstad

Klicka på bilden för att läsa!...

Läs mer

Välkommen på nätverksträff

Anmäl dig! Var: på restaurang SALT (Stridsvagnsvägen 16) När: 22 Maj 07:30 – 09:00 Vi lottar ut en affärslunch för två och en ¼ ...

Läs mer