seven

På gång

Se fler nyheter

Alla våra

Kategorier

Min resa här har bara börjat

Ilva

Publicerad: 24 november 2022

Hej alla fantastiska läsare, mitt namn är Rebecca och jag är en av medlemmarna i Kristianstad Väst och även en stolt medlem i event och marknadsgruppen i Härlöv! Jag ser fram emot kommande möten med eventgruppen för att hitta nya sätt att nå fram till folk på för att få Härlöv till att växa till dess stora potential!

För 1,5 år sedan bestämde jag mig för att vidga mina kunskaper och söka nytt jobb efter många år som butikschef i klädesbranschen. Min sökande gav resultat och jag är nu varuhuschef på Ilva i Kristianstad där jag trivs som aldrig förr. Ilva är ett danskt möbel- och inredningsföretag som etablerar sig mer och mer i Sverige och som har planer på att fortsätta växa i snar framtid!

Min resa här har bara börjat och det ska bli väldigt kul att följa de kommande butikerna Ilva ska öppna upp men även resan vi befinner oss i här i Kristianstad. Ny motorväg, nya butiker i området som ska etablera sig och allt vad det tillför.

För det är just det jag vill slå ett extra slag för, etableringen i Härlöv! Man kan hitta det mesta här ute, shopping, restauranger, dagligvaruhandel, gym, möbler och mycket mer. Vårt jobb ligger nu att få folket att hitta hit, att välja att åka ut till fysiska butiker istället för att beställa hemifrån. För jag kan garantera att vi på Ilva och alla andra butikerna kommer ge er det man ej kan få via en dator, en otrolig service och hjälpande hand!

Redan när vi slog upp dörrarna för 1 år sedan fick vi ett varmt mottagande av Kristianstad Väst och alla deras medlemmar, och så har det fortsatt. Kristianstad Väst är ett område som växer och hela tiden vill framåt, men i min mening är det gemenskapen runtomkring som ger mig glädje och stolthet att prata om just vårt område! När vi etablerade oss här så var det redan då fullt i alla lokalerna och jag själv tycker att man dagligen ser ett ökat intresse för just Härlöv.

Vi på Ilva har haft några egna event i butiken och även hängt med på Kristianstads Väst härliga event där samarbetet mellan butikerna har varit en viktig del för att hjälpa varandra att växa och synas.

När jag vänt mig till de olika företagen och butikerna som finns i området har jag alltid fått en hjälpande hand med tex blommor, godsaker att bjuda på, saker till goodiebags eller bara att få tips och inspiration. Detta anser jag är ett vinnande koncept!

Rebecca Algotsson , Varuhuschef Ilva Kristianstad

Öppet hus

...

Läs mer

Nyfiken på Kristianstad

Klicka på bilden för att läsa!...

Läs mer

Välkommen på nätverksträff

Anmäl dig! Var: på restaurang SALT (Stridsvagnsvägen 16) När: 22 Maj 07:30 – 09:00 Vi lottar ut en affärslunch för två och en ¼ ...

Läs mer