" width="2000" height="1200" alt="seven">

På gång

Se fler nyheter

Alla våra

Kategorier

Mer mode, inredning och skönthet för pengarna hos Åhléns Outlet

Tidningen Hej Kristianstad!

Publicerad: 25 mars 2022

Ännu en stark aktör tar mark ute på Härlövs handelsområde. Åhléns Outlet blir granne med Jula och Mediamarkt och bidrartill att stärka området.

24 mars slår Åhléns Outlet upp dörrarna på handelsområde Härlöv och granne med Mediamarkt och Jula blir detta outlet-kedjans tolfte varuhus.

– Vi är mycket glada för att nu ha fått möjlighet att etablera Åhléns Outlet i det här snabbt växande volymhandelsområdet Härlöv i Kristianstad. Vi är övertygade om att vårt koncept kommer att komplettera han-delsplatsen där på ett mycket bra sätt, säger Stina Klaesson, VD för Åhléns Outlet.

Åhléns Outlet har ett brett sortiment med prisvärda varor inom mode, hem och skönhet. Klädavdelningen är uppdelat i hon, han, barn och träning. Här finns även en avdelning med underkläder och en med accessoarer. Sortimentet varierar och hålls ständigt le- vande för att möta kundernas behov och efterfrågan. Här kan kunderna hitta ett sortiment av både välkända och nya tillfälliga varumärken, till 30-70% lägre pris.

– Den största delen av vårt sortiment består av partier som vi köper upp och som vi säljer rabatterat. Vårt mål är att kunderna ska kunna fynda snyggt hos oss till ett rabatterat pris. Vi har det mesta inom kategorierna skönhet, hem och mode. Inom hem kommer vi exempelvis att ha olika avdelningar med bland annat dekorera, laga/äta mat, sovrum och badrum. Kunden kommer även hitta leksaker, presentinslagning och allt hen behöver för säsongen. Just nu har vi allt för plantering i form av krukor, planteringsjord och fröer, berättar Sara Nilsson som är butikschef på Åhléns Outlet i Kristianstad.

Åhléns Outlet är ett eget företag med en egen organisation. Det gemensamma med Åhléns är att de är en del av detaljhan- delskoncernen Axel Johnson AB. – Eftersom vi har ett sortiment som varierar så skulle jag säga att vi kompletterar varandra och att det alltid är värt ett besök hos Åhléns när du är i city och alltid värt att komma in till oss och fynda när du är på Härlövs handelsområde. Bra att veta är att all vår försäljning sker endast via våra varuhus så ett bra sätt att hålla sig uppdaterad kring vårt sortiment och nyheter som löpande kommer in är att följa vårt lokala Instagramkonto. Vi är mycket glada för att få vara med och bidra till en bra mix av butiker och en växande handelsplats här i Härlöv, säger Sara Nilsson. Åhléns Outlets Instagram

Ta del av våra ställplatser

Handelsföreningen Kristianstad Väst tar över ställplatserna på Naturum. Från och med måndag 8/7 tar vi över skötseln på ställpla...

Läs mer

Öppet hus

...

Läs mer

Nyfiken på Kristianstad

Klicka på bilden för att läsa!...

Läs mer