seven

På gång

Se fler nyheter

Alla våra

Kategorier

Städproffsen i Skåne AB

Publicerad: 16 mars 2022

Företaget:
Städproffsen i Skåne AB

Namn:
Celine Berg

Detta gör vi i företaget:

Städproffsen är ett allserviceföretag baserat i Kristianstad och Lund, men vi är verksamma i hela Södra Sverige. Vi har många uppdrag i Östra Göinge, Hässleholm, Hörby, Sölvesborg, Bromölla och Sjöbo. Det våra kunder uppskattar mest är vårt breda utbud av tjänster. Vi kan exempelvis hjälpa er med allt från hushållsnära tjänster till att måla om huset eller sköta om er trädgård. Kontorsstäd och flyttstädning är också två uppskattade tjänster för att nämna några. Fokuset ligger på långsiktiga kundrelationer och arbetet utförs alltid med garanti och på ett fackmässigt sätt.

Lite om mig själv:

Jag själv bor i Kristianstad och är uppväxt på Helgedal. Varit verksam inom cheerleading under en större del av livet både som aktiv och coach (tränare). Cheerleading har givit en grundläggande disciplin och samarbetsförmåga som jag vidare har fått använda mig av i arbets- och privatlivet.

Det bästa med mitt jobb:

Jag startade min resa på företaget redan 2018. Min position idag ger en översikt över våra kunder, medarbetare och leverantörer. ”Bredden är vår styrka” och vi erbjuder flertal tjänster som gör att vardagen alltid är lite annorlunda och spännande. Den mest drivande faktor inom jobbet är resultaten vi ser och medarbetarnas utveckling, men den bästa delen av jobbet är ärligt sagt att möta en nöjd kund efter utfört arbete.

Tankar om Kristianstad Väst:

Samverkan mellan flera företag inom olika branscher har låtit oss som företag att växa och bredda vårt utbud, vilket uppskattas av våra kunder. Kristianstad Väst är en samlingsplats som har gjort denna typen av samarbeten möjliga.

 

Öppet hus

...

Läs mer

Nyfiken på Kristianstad

Klicka på bilden för att läsa!...

Läs mer

Välkommen på nätverksträff

Anmäl dig! Var: på restaurang SALT (Stridsvagnsvägen 16) När: 22 Maj 07:30 – 09:00 Vi lottar ut en affärslunch för två och en ¼ ...

Läs mer