seven

På gång

Se fler nyheter

Alla våra

Kategorier

Tack, medlemmar!

Henrik Stedt

Ordförande

Publicerad: 27 maj 2022

Jag vill först rikta ett stort tack till er medlemmar i företagsföreningen Kristianstad väst som gett mig förtroendet att bli er nya ordförande de kommande två åren efter att jag varit vice ordförande i många år.

Vi har växt mycket under förra ordförande Andreas från ett tjugotal medlemmar till det vi är idag åttiofem medlemmar, men vi är inte nöjda här! Ju fler vi är desto starkare röst är vi i de olika frågorna som gäller vårt område och Kristianstad. Enda sedan jag började har jag haft en vision om ett Kristianstad, att vi över föreningsgränserna jobbar ihop mot att öka Kristianstads attraktionskraft, detta kommer jag fortsatt jobba emot som er nya ordförande.

Kanske destination Kristianstad är närmare än man tror! Ensam är som sagt inte stark, för att klara mitt uppdrag så har jag mycket kompetenta personer runt mig i styrelsen, som vice ordförande sitter Ola Ludvigsson, kassör Johan Pettersson, styrelseledamöter Andreas Nilsson, Per-Ola Färdig, Magnus Rydiander, ChristinaLeffler, Fredrik Svenesson, Mia Dahlbom & Patrik Helgesson.

Jag ser fram emot de kommande två åren och hoppas att vi kan det ”stora” steget fullt ut och bli ett Kristianstad det tror
jag skulle gynna alla. Tills sist hoppas jag ni alla får en skön sommar men framför allt att kriget i Ukraina snabbt tar slut.

Med vänliga hälsningar,
Henrik Stedt
Butikschef på Blomsterlandet

Öppet hus

...

Läs mer

Nyfiken på Kristianstad

Klicka på bilden för att läsa!...

Läs mer

Välkommen på nätverksträff

Anmäl dig! Var: på restaurang SALT (Stridsvagnsvägen 16) När: 22 Maj 07:30 – 09:00 Vi lottar ut en affärslunch för två och en ¼ ...

Läs mer