" width="2000" height="1200" alt="seven">

På gång

Se fler nyheter

Alla våra

Kategorier

Ett år med Stora COOP

Tidningen Hej Kristianstad!

Publicerad: 25 mars 2022

Hej Peter Almgren

Det är ett år sedan Stora Coop slog upp dörrarna, hur har första året gått:

Det har gått bra. Vi var ju först ut, sen har våra gran- nar flyttat in efter hand vilket har gjort att det är en helt annan trafik i området. Även när vägarna och rondellerna breddades så har kundantalet ökat ordentligt. Så vi är nöjda med första året.

Vad är du som butikschef mest stolt över under året som gått:

Givetvis vår duktiga och kunniga personal, de gör ett fantastiskt jobb. Och så det fina samarbete som vi har med så många lokala leverantörer, det känns riktigt bra.

Vad har varit mest uppskattat i butiken:

Hela färskvarupaketet med vårt lokalt egen- styckat kött, vår catering och vår dagens rätt som tillagas i butiken. Den succén som det har blivit är fantastiskt roligt. Rymligheten i butiken speciellt nu i covidtider gillar våra kunder . Och vår prisbild har verkligen uppskattats och givetvis vår duktiga och kunniga personal.

Vad ska man inte missa när man besöker er nästa gång: Härlövs gourmetkorvar som är tillverkade på häng mörat nötkött från Sjunkaröd i Vinslöv och fläskkött från Lönneholms utegrisar i Sölvesborg och som Bromölla chark tillverkar åt oss. Här snackar vi lokal korv på riktigt. Fantastik god korv som finns i tjock och smal grillkorv, medisterkorv, wienerkorv, prinskorv och en rökt ring. Det är helt enkelt korvar av högsta kvalité.

Vad händer i butiken i vår:

Det är mycket som är på gång. Vi ska bland annat utveckla sortimentet med våra uppskattade gourmetkorvar. Likaså våra populära lokala köttlådor som vi kommer att komplettera med grillådor inför grillsäsongen. Vår cateringmeny är ständigt levande och det kommer till nya godsaker. Och likaså i vår omtyckta bistro kommer vi med mer nyheter.

Kommentarer från kunder:

Bland annat får vi höra att vi har Kristianstads fräschaste matbutik, att vi har bra priser, stans bästa köttavdelning, trevlig personal, och alla de fina kommentarerna gör mig både stolt och glad.

 

Öppet hus

...

Läs mer

Nyfiken på Kristianstad

Klicka på bilden för att läsa!...

Läs mer

Välkommen på nätverksträff

Anmäl dig! Var: på restaurang SALT (Stridsvagnsvägen 16) När: 22 Maj 07:30 – 09:00 Vi lottar ut en affärslunch för två och en ¼ ...

Läs mer