seven

På gång

Se fler nyheter

Alla våra

Kategorier

Kristianstad – en stad som växer åt alla håll

Ida Stiller

Adjungerad ledamot

Publicerad: 27 november 2021

Efter en, som vanligt, ganska grå november är det nu äntligen dags för julen att lysa upp vår tillvaro. Julen 2021 känns som om den kommer att bli en extra varm och ljus jul, nu när vi äntligen kan fira tillsammans med nära och kära!

Jag tillhör dem som gärna firar mycket jul, under flera dagar med många personer tillsammans. De senaste två jularna har varit ganska stillsamma och i mitt tycke lite för stillsamma. Vem är då denna människa som längtar så efter julen?

Mitt namn är Ida Stiller, försäljningschef på Kristianstadsbladet och snart även för Norra Skåne. Ni har väl inte missat, Kristianstadsbladet och Norra Skåne slås samman och blir en tidning med två editioner. Ni som läser Kristianstadsbladet kommer troligen inte att märka någon jättestor skillnad. Ni som är annonsörer får möjlighet att nå ut till Norra Skånes läsare på ett enkelt och smidigt sätt.

Vi hjälper er hålla en röd tråd genom hela er marknadsföring. Från den 1 december erbjuder vi er en tidning i två editioner, Kristianstadsbladet och Norra Skåne. Tillsammans vill vi ge er Sveriges bästa lokaltidning.

Marknadsföring är något som jag verkligen brinner för, det och nyhetsmedia. Jag har jobbat med nyhetsmedia sedan 2005 och jag skulle aldrig klara mig utan min morgontidning. Det har sedan länge talats om tidningsdöden men den har ännu inte inträffat. Faktum är att så många läsare som vi når idag har vi aldrig tidigare nått.

Visste ni att sju av tio i den här regionen läser Kristianstadsbladet eller Norra Skåne i antingen pappersform eller digitalt? Sju av tio! Det är galet många människor och det gör mig otroligt stolt. Att få jobba för en så stark nyhetskanal med en så stor räckvidd.

Jag får ofta frågan om jag inte tycker det är tråkigt när läsare väljer att läsa oss digitalt före papperstidningen. För min del spelar det faktiskt ingen roll hur våra läsare väljer att läsa våra nyheter, så länge de läser. Viktigast är att vi finns där våra läsare är.

Med dagens medieutbud är det möjligt att ge våra läsare en plattform som passar dem. Oavsett om det är i papper eller i digital form. Det kan man säga att vi lyckats med eftersom sju av tio läser oss varje dag! Vi har en fantastisk produkt och den granskande lokaljournalistiken har aldrig varit så viktig för vårt samhälle som den är idag. Så tack alla ni som läser oss. Tack alla annonsörer som väljer att annonsera lokalt och samtidigt gör det möjligt för oss att producera bra lokal journalistik. Vi ska ge er Sveriges bästa lokaltidning, oavsett om ni läser oss i papper eller digitalt.

Jag började som försäljningschef på Kristianstadsbladet för cirka ett år sedan, mitt under pandemin. I samma veva fick jag också möjligheten att bli adjungerande ledamot i styrelsen för Kristianstad Väst. Kristianstad Väst är ett handelsområde som trots pandemin växer och har under det året jag varit med fått flera nyetableringar inom flera olika branscher så som restaurang, möbler, cyklar och kläder med flera.

Med tanke på de utmaningar som vi alla har fått möta så har det varit otroligt häftigt att se ett handelsområde vara så offensivt. Det ska bli väldigt spännande att få vara med om ytterligare ett år och se inte bara hur Kristianstad Väst, utan hur hela Kristianstad kan utvecklas. Tack för att du läser!

Ida Stiller
Kristianstadsbladet

Öppet hus

...

Läs mer

Nyfiken på Kristianstad

Klicka på bilden för att läsa!...

Läs mer

Välkommen på nätverksträff

Anmäl dig! Var: på restaurang SALT (Stridsvagnsvägen 16) När: 22 Maj 07:30 – 09:00 Vi lottar ut en affärslunch för två och en ¼ ...

Läs mer