seven

På gång

Se fler nyheter

Alla våra

Kategorier

Nyfiken på…

Swedol i Kristianstad

Publicerad: 16 december 2022

Om mig själv:

Hej alla läsare! Rickard Eriksson heter jag och är butikschef på Swedol i Kristianstad och är en av medlemmarna i Kristianstad Väst. Jag har varit anställd på Swedol sen 2011 där jag började som lageransvarig. Efter det var jag butikssäljare och sedan december 2018 butikschef. Jag trivs verkligen med att jobba på Swedol. Man ställs ständigt inför nya utmaningar, samtidigt som man får träffa många trevliga kunder.

Om företaget:

Företaget representerar tre konceptvarumärken: Swedol, TOOLS och Grolls vilka sedan ett par tillbaka tillhör koncernen Alligo. Butiken har ett brett sortiment av allt från elartiklar, fordonsdelar och verk- tyg, till arbetskläder, skyddsutrustning och förbrukningsvaror. Våra största kunder är inom branscherna bygg-, entreprenad-, åkeri- och industrisektorn. Vi erbjuder även slang- och kättingverkstad samt en avdelning för profilering av arbetskläder. Många av våra konkurrenter erbjuder inte försäljning till privat- personer, men där sticker vi ut. Alla är välkomna!

Om samarbetet med Kristianstad Väst och framtidssynen:

Jag tycker det är oerhört roligt att föreningen, på så pass kort tid, vuxit till att numera kunna stoltsera med mer än 100 medlemmar. Detta är ju också styrkan med Kristianstad Väst; mixen av allt från dagligvaruhandel till gym och restauranger. Här finns allt du behöver. Med tanke på antalet medlemmar så kan vi nu erbjuda fler evenemang till våra kunder, så som julmarknader och tivoli. Med ett fortsatt gott samarbete, oss medlemmar emellan, kommer vi kunna erbjuda konsumenterna ännu fler evenemang i framtiden. Det här är bara början!

Jag önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!

Vi ses!

Öppet hus

...

Läs mer

Nyfiken på Kristianstad

Klicka på bilden för att läsa!...

Läs mer

Välkommen på nätverksträff

Anmäl dig! Var: på restaurang SALT (Stridsvagnsvägen 16) När: 22 Maj 07:30 – 09:00 Vi lottar ut en affärslunch för två och en ¼ ...

Läs mer