seven

På gång

Se fler nyheter

Alla våra

Kategorier

Ordförande har ordet

Henrik Stedt, Blomsterlandet

Ordförande Kristianstad Väst

Publicerad: 16 december 2022

Vi kan nu tillsammans lägga en riktigt lyckad Black Week bakom oss. Det var väldigt mycket kunder i rörelse och det fanns knappt en parkering att uppbringa under helgen då Black Week avslutades. Tack alla kunder och medlemmar som tillsammans gjorde denna vecka till en riktig succé.

Styrelsen i Handelsföreningen Väst har tagit ett gemensamt och enhälligt beslut och vi kan stolt berätta att vi knutit till oss Fredrik Svenesson som operativt ansvarig för vår företagsförening. Mer om Fredrik kan ni läsa på sidan två.

Nu är julen här och snön ligger vit på taken…….hade jag hoppats på, men när jag skriver detta är det inte en tillstymmelse till snö på varken tak eller mark. Hoppas det ändrats tills ni läser detta.

Det var bättre förr eller? I mitt minne var det alltid snö på julafton och hela jullovet va det inte bara snö – det var mycket snö. Man fick plumsa fram var man än skulle. Detta berodde antingen på att det var mer snö förr – eller mina ben var kortare?

Även om det kanske inte var så mycket bättre förr….. så tycker mitt minne att det var bättre. Så jag nöjer mig där och tänker inte ta reda på mer fakta om den saken!

Jag önskar er alla en riktigt god jul & ett gott nytt år!

 

 

Ta del av våra ställplatser

Handelsföreningen Kristianstad Väst tar över ställplatserna på Naturum. Från och med måndag 8/7 tar vi över skötseln på ställpla...

Läs mer

Öppet hus

...

Läs mer

Nyfiken på Kristianstad

Klicka på bilden för att läsa!...

Läs mer