seven

På gång

Se fler nyheter

Alla våra

Kategorier

Reflektioner från en projektledare

Jan Jönsson

Adjunk

Publicerad: 10 oktober 2022

Hej alla läsare! Jag heter Jan Jönsson och är en av många som just nu arbetar med Föreningen Kristianstad Väst. Föreningen växer så det knakar och det känns väldigt spännande att vara en del av det arbete som pågår just nu.

För två år sedan fick jag frågan från styrelsen angående att hjälpa till med medlemsrekrytering. Ett uppdrag som jag tyckte verkade spännande och det var så det började. Föga anade jag då att det skulle bli en del andra uppdrag också. Här är en liten lägesrapport över hur det ser ut just nu i mitt arbete.

Medlemsrekrytering. När vi startade var vi ett 20-tal medlemmar och om allt går som planerat kommer vi under hösten att passera 100 stycken.

En stor milstolpe i föreningens utveckling. Mer om detta kan du läsa i nästa upplaga av Tidningen Kristianstad Väst, då vi också planerar aktiviteter i anslutning till denna händelse.

Arbetsgruppen Event och Marknad är en kreativ grupp av medlemsföretag som jag har nöjet att vara med i. Vi planerar aktiviteter och event som ska genomföras i föreningen i närtid och på lite längre sikt. Gruppen tar också fram den marknadsplan som sedan fastställs av vår styrelse.

Tidningen Kristianstad Väst som du just nu läser är jag ansvarig för och den produceras i nära samarbete med marknadsavdelningen på Kristianstadsbladet. Tanken är att den utkommer preliminärt i slutet av varje månad till företag och hushåll i Kristianstad, Bromölla och Östra Göinge kommuner.

Visa utgivningar går också bort till Karlshamn, upp till Älmhult och ner till Österlen. I denna tidning har vi också nöjet att ta del av annonser från många av våra medlemmar samt följa våra duktiga medarbetares arbete inom föreningen.

Jag ser fram emot att vara en del av det arbete där vi tillsammans med våra medlemmar kan utveckla Kristianstad Väst till ett spännande och modernt område som ligger i framkant för morgondagens Kristianstad.

En resa där ni som konsumenter och gäster är välkomna att vara med! Slutligen vill jag önska er en fin höst! Vi ses på gator och torg!

Mvh
Jan Jönsson

Ta del av våra ställplatser

Handelsföreningen Kristianstad Väst tar över ställplatserna på Naturum. Från och med måndag 8/7 tar vi över skötseln på ställpla...

Läs mer

Öppet hus

...

Läs mer

Nyfiken på Kristianstad

Klicka på bilden för att läsa!...

Läs mer