seven

Styrelsens ord

Det här är styrelsen!

Ordförande

Henrik Stedt

Vice Ordf

Ola Ludvigsson

Sekreterare

Magnus Rydiander

Kassör

Johan Pettersson

Ledamot

Andreas Nilsson

Ledamot

Görgen Olsson

Ledamot

Per-Ola Färdig

Ledamot

Christina Leffler

Ledamot

Patrik Helgesson

Revisor

Sven Eriksson

Adj

Ida Stiller

Adj

Fredrik Svenesson

Det är ju detta vi gått och väntat på

Charlotte Svärd

Kristianstads Citys Verksamhetsledare

Publicerad: 25 augusti 2023

Det var glada miner under stadsfestivalen för Kristianstads citys verksamhetsledare Charlotte Svärd & kommunikatör Emma Persson.

Musiken och sorlet från Kristianstads nya Stadsfestival har tystnat och vi på citykontoret har så gott som återhämtat oss. Vilka dagar vi fick! Det blev dans, allsång, musikquiz, trubadurer, streetfood, kvällsöppna verksamheter, försäljningsrekord, nöjesfält i parken, serveringstält på torget

– Ja! Det blev den folkfest som vi så länge har längtat efter. Vi kunde knappt drömma om detta – men det var så fantastiskt kul att se ung som gammal vistats på stadens gator och torg. Det här gör vi om!

Tänk vad mycket som kan göras och vad roligt det blir när vi hjälps åt och drar åt samma håll. Jag är så tacksam för det fina samarbete vi haft med olika aktörer genom sommaren. Och tack till alla de företag som ej ligger i city men som ser vikten av att stötta staden och festivalen. Härliga sensommar!

Nu kör vi igång vår nya tidning med våra vänner på Väst – häng med. Evenemangen fortsätter att lösa av varandra och näst på tur är det dags att välkomna alla studenter till city med en Studentkonsert på Lilla Torg, då gästas vi av bland annat Rebecca & Fiona.

I september är det Smakmånad i Kristianstad och den startar med Skördefest i Tivoliparken med Fåret Shaun på besök bland många härliga matproducenter. Vi avslutar Smakmånaden med höstens första Långlördag den 30 september med tema Mat & Kultur – då passar vi på att fira Kristianstads Teaterförening som fyller 90 år! De bjuder på teater, dans och musik samt gatuföreställning på Lilla Torg. Det blir också foodtrucks & lokala matproducenter på stan. Det blir ett perfekt tillfälle för säsongens sista häng på någon av våra uteserveringar och mysig höstshopping i våra unika butiker.

Under hösten ser vi fram emot att välkomna nya butiker & caféer till city!

Slutligen och återigen TACK till alla som varit med i bidragit till en fantastisk sommar i city och minnesvärda evenemang och för att DU handlar i Kristianstad.

Trevlig läsning, Vi ses på stan!

Charlotte Svärd
Kristianstads Citys Verksamhetsledare