seven

På gång

Se fler nyheter

Alla våra

Kategorier

Elon Kristianstad

Publicerad: 16 mars 2022

Företaget:

På Elon Kristianstad möter vi Ulrika Persson som har växt upp med företaget hennes föräldrar Gunilla och Bengt startade för över 40 år sedan.

Detta gör vi i företaget:

Med kunskap, service och en lokal närvaro erbjuder Elon produkter för hemmet. Vitvaror och hushållsprodukter som förenklar vardagen men också kök och förvaringslösningar till alla hem.

Det bästa med mitt jobb:

Vi har sålt kök i över 27 år och känner oss trygga med att kunna hitta en lösning som passar just dig. Med Nordanro Kök & Förvaring erbjuder vi marknadens bredaste sortiment där du kan få allt från ett skräddarsytt kök till ett luckbyte på dina befintliga stommar. Vi hjälper dig även med hall, tvättstuga och tv-möbel. Boka ett besök på nordanro.se eller kom in direkt i butiken och låt dig inspireras.

Tankar om Kristianstad Väst:

Vi är stolta över att tillhöra Kristianstad Väst där vi gemensamt jobbar för att utveckla ett attraktivt och tillgängligt handelsområde för dig som kund, varmt välkommen!

Öppet hus

...

Läs mer

Nyfiken på Kristianstad

Klicka på bilden för att läsa!...

Läs mer

Välkommen på nätverksträff

Anmäl dig! Var: på restaurang SALT (Stridsvagnsvägen 16) När: 22 Maj 07:30 – 09:00 Vi lottar ut en affärslunch för två och en ¼ ...

Läs mer