seven

Styrelsens ord

Det här är styrelsen!

Ordförande

Henrik Stedt

Vice Ordf

Ola Ludvigsson

Sekreterare

Magnus Rydiander

Kassör

Johan Pettersson

Ledamot

Andreas Nilsson

Ledamot

Görgen Olsson

Ledamot

Per-Ola Färdig

Ledamot

Christina Leffler

Ledamot

Patrik Helgesson

Revisor

Sven Eriksson

Adj

Ida Stiller

Adj

Fredrik Svenesson

Då har äntligen våren kommit

Henrik Stedt

Ordförande Kristianstad Väst

Publicerad: 2 maj 2023

Då har äntligen våren kommit efter sju bak- slag som det står i bondepraktikan. Hur kommer då sommaren bli? Enligt Bondepraktikan så vet Urban – som har namnsdag den 25 maj hur juni blir. Vill man veta hur det blir i juli får du fråga Vilhelmina – som har namnsdag den 26 maj.

Blenda däremot – som har namnsdag den 27 maj hon har stenkoll på vädret i augusti. För så som vädret är när Urban, Vilhelmina och Blenda har namnsdag så sägs vädret också bli i Juni, Juli och Augusti. I skrivande stund är det den 16 april och jag sitter ute i t-shirt och har det varmt och gott. Fjärilar och humlor flygandes runt omkring mig.

Ni har säkert hört om de tråkiga nyheterna om flera nedläggningar av butiker i Kristianstad city. Vi vill ju alla ha ett levande centrum som gynnar hela handelsstaden Kristianstad. Om allt går i lås så kan jag förhoppnings- vis i nästa nummer presentera en ny- het som kommer att hjälpa handel och företagande i Kristianstad på ett bra och framtidsinriktat sätt. Vi i väst fortsätter vår strävan mot ETT Kristianstad, EN företagsförening och EN enad front tillsammans mot omvärlden!

Som kund kan du hjälpa till genom att handla lokalt i de fantastiska butiker som finns i vår stad samt köpa tjänster av de lokala företagen. Nu när våren är här är och det dags att börja träna. Jag tränar nästan varje dag och som idag till exempel tränade jag nästan! Hoppas ni får en fin fort- satt vår, så hörs vi igen!

Med vänliga hälsningar

Henrik Stedt, Blomsterlandet Ordförande Kristianstad Väst