seven

Styrelsens ord

Det här är styrelsen!

Ordförande

Henrik Stedt

Vice Ordf

Ola Ludvigsson

Sekreterare

Magnus Rydiander

Kassör

Johan Pettersson

Ledamot

Andreas Nilsson

Ledamot

Görgen Olsson

Ledamot

Per-Ola Färdig

Ledamot

Christina Leffler

Ledamot

Patrik Helgesson

Revisor

Sven Eriksson

Adj

Ida Stiller

Adj

Fredrik Svenesson

I sommar så kan vi se fram emot…

Gustaf Andersson

Ordförande Kristianstad City - First Hotel Christian IV

Publicerad: 22 juni 2023

I Kristianstad City har vi under senaste åren jobbat hårt tillsammans med våra tre parter Handelsföreningen, Fastighetsägarna och Kristianstads Kommun för att se till att vi får ännu mer medel att röra oss med.

Nu ser vi resultatet i ett bland annat starkt evenemangsutbud. Förutom våra egna arrangemang med Långlördagar, Musikkvällar och Stadsfest.

I sommar så kan vi se fram emot stora evenemang såsom en stämningsfull afton med Tommy Körberg, Johan Glans slutsålda kvällar i Tivoliparken och nytillskottet Trädgården Festival med namn som Veronica Maggio och Bolaget. Det glädjer mig också att se att vi har en sommar som lever långt in i augusti.

Det är väldigt fint att våra medlemmar i tuffa tider visar vägen och tillsammans skapar ett bredare och mer unikt utbud till vår fina stad. Vårt utökade evenemangsutbud kräver också en ökad synlighet både digitalt och i print.

Efter tre nummer av vår egna tidningsbilaga är det nu dags att ta nästa steg. Tillsammans med Kristianstad Väst tar vi nu steget och väljer att tillsammans skapa EN gemensam tidning. Ett naturligt och viktigt steg som innebär att vi kan nå ut bredare med vår marknadsföring och att vi gör tidningen ännu mer attraktiv för läsaren.

Vi är också övertygade om att det är starten på ett utökat samarbete där vi gör ännu fler insatser tillsammans för att skapa en levande stad. Tillsammans för Kristianstad!

Gustaf Andersson
Ordförande Kristianstad City – First Hotel Christian IV