seven

Styrelsens ord

Det här är styrelsen!

Ordförande

Henrik Stedt

Vice Ordf

Ola Ludvigsson

Sekreterare

Magnus Rydiander

Kassör

Johan Pettersson

Ledamot

Andreas Nilsson

Ledamot

Görgen Olsson

Ledamot

Per-Ola Färdig

Ledamot

Christina Leffler

Ledamot

Patrik Helgesson

Revisor

Sven Eriksson

Adj

Ida Stiller

Adj

Fredrik Svenesson

Ett Kristianstad i centrum

Uffe Lindau

Publicerad: 25 augusti 2023

Kanske känner du igen mig? Sedan november har jag arbetet med annonsförsäljning för våra kommande bilagor i City, något som resulterat i många spännande möten med handlare, krögare, frisörer och caféägare.

Tillsammans har vi druckit otaliga koppar kaffe kombinerat med citysnack och framtidsidéer för Kristianstad som vi alla brinner för. Inte minst har vi skapat samsyn, för det är TILLSAMMANS vi format morgondagens Kristianstad. Nu tar vi ett steg till, tillsammans med handelsområdet Väst! Kristianstad väst och Kristianstad City går tillsammans och kommer göra en bilaga framöver. Jag kommer numera även att vara profilen ute på Väst handelsområde. Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor angående annonsering eller medlemskap.

Vi ser också möjligheten framöver att våra vänner på C4 ska kunna vara med framöver och bidra till annonseringen i bilagan.

Ett Kristianstad i centrum!

En annons i vår bilaga är därför en investering i Kristianstad, vår gemensamma arbetsplats. Hit vill vi att människor ska åka för att strosa runt, shoppa och äta, se en bra film på bio. I Kristianstad finns det fantastiska möjligheter för alla. Tillsammans kan vi göra med ”Ett Kristianstad i centrum”.

Vill du annonsera i kommande bilagor? Trycket på annonsering är hårt, så vänta in för länge med din annons. Kontakta mig så berättar jag vidare.
Vi ses på stan! Uffe Lindau
uffe@kristianstadcity.se
073-512 55 13